Bestellen, levering & retourbeleid

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u een automatische bevestiging per e-mail. Vervolgens ontvangt u een persoonlijke e-mail met de te verwachte levertijd en overige informatie. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres.

Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijken van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Prijzen 

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de verzendmethode. Voor een actuele voorraad kunt u contact met ons opnemen.

Betaling

iDeal, overboeken of betaling via factuur.

Standaard pakketten

  • Verzending via PostNL
  • Pakketten worden van maandag t/m vrijdag verzonden
  • Levering vindt plaats van maandag t/m zaterdag
  • Indien op voorraad wordt uw pakket de eerst volgende werkdag verstuurd.

Overige verzendmethoden

  • Afhankelijk van de omvang word het via PostNL of eigen vervoer uitgeleverd. Bij eigen vervoer geldt een levertijd van maximaal 2 weken.

Verzendkosten

PostNL pakket : tot 23 kg Maximum formaat: 176 x 78 x 58 cm     € 6,75

  • Zending online volgen met Track & Trace
  • Buitenland en eigen vervoer in overleg.     

Milieu

W.G Volièrebouw & More denkt aan het milieu. Hierbij hergebruiken we dozen van leveranciers. De verpakkingen die om uw bestelling zit kan een ander merk of product laten zien. Bestellingen die wij met eigen vervoer leveren worden zo efficiënt mogelijk ingepland.  

Afhalen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen.
Zodra de bestelling voor u klaar ligt ontvangt u een e-mail.

Afhaal adres:

Veersteeg 6B

5331 PM Kerkdriel

Openingstijden

vrijdag van 19.00 tot 21.00

zaterdag van 10.00 tot 12.00

Of op afspraak telefoon: 0651221397

 

Retourbeleid

Onze producten mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden, mits ongebruikt.  Een retour dient altijd eerst aangemeld te worden via de mail (info@wgvolierbouwandmore.nl) of het contact formulier.